Kik vagyunk?

• Cégünk 2003 óta képviselteti magát a hazai építőiparban, mint fővállalkozó és generálkivitelező az ország egész területén.

• Referenciáink között szerepel zöldmezős ipari, kereskedelmi létesítmények építése, egészségügyi-, műemlék és közintézmények felújítása, valamint társasházak energia-korszerűsítése.

•  Nálunk alapvető, hogy minden épületet a megrendelőnk által elvárt minőségben és határidőre adjunk át.

• Sikerünk kulcsa, hogy a teljes kivitelezésnek mindössze egy felelőse van és az építkezés minden része külön-külön is maximális műszaki tartalmat takar. Sokéves tapasztalattal rendelkező munkatársaink nagy biztonsággal és hozzáértéssel veszik le ügyfeleink válláról a terhet, a tervezéstől a hatóságokkal való együttműködésen át, egészen az átadásig.

• Munkáink során mindig a professzionalizmus jegyében járunk el, hiszen tudjuk:

A jövőt építjük.

del-konstrukt-cegunkrol

Az építési feladatok sokrétű és magas színvonalú kiszolgálására szakosodott Dél-Konstrukt Zrt. 2003 óta végzi fő-, és generál vállalásban különböző ipari-kereskedelmi létesítmények kulcsrakész kivitelezését, panelek, műemlékek és egyéb közintézmények felújítását, energetikai korszerűsítését.

Az alapítás óta dinamikusan növekvő ügyfélkörünk lehetővé tette, hogy folyamatosan fejlesszük belső infrastruktúránkat és bővítsük szakértőink számát.

Minősítéseink:

2007-ben bevezettük az ISO 9001 minőségirányítási rendszert, melyet az évek során az ISO 14001, az ISO 50001 és az MSZ 28001 rendszerek követtek.

A 2016 novemberében elindított NATO Beszállítói cégminősítés eredményeképpen, cégünk 2017. február 14-én megszerezte a “NATO Beszállításra Alkalmas” tanúsítványt is.

Dél-Konstrukt Zrt. fő- és generálkivitelező - ISO 9001 Konformitás
Dél-Konstrukt Zrt. fő- és generálkivitelező - Certa Nova 2008
Dél-Konstrukt Zrt. fő- és generálkivitelező - Certa Nova 2012
Dél-Konstrukt Zrt. fő- és generálkivitelező - NATO Logo

Tevékenységünkkel igyekszünk részt venni környezetünk megújításában, valamint a gazdaság fellendítésében. Nem csak a közszféra által előterjesztett, de a magán és egyedi (built-to-suit) beruházások kivitelezését is vállaljuk. Minden munkánk során arra törekszünk, hogy a lehető legjobb ár-érték arányt érjük el a megvalósítás során. Innovatív cégként magunk is kezdeményezünk kreatív beruházásokat.

Gondosan válogatott partnereink segítségével teljes egészében átvállaljuk megrendelőinktől a projektek lebonyolítását. Sokéves tapasztalattal rendelkező munkatársaink nagy biztonsággal és hozzáértéssel koordinálják ügyfeleink beruházásait a tervezéstől a hatóságokkal való együttműködésen át, egészen az átadásig. Az elmúlt években elhivatottságunkkal és szakértelmünkkel folyamatosan növeltük mind a magunk, mind megrendelőink versenyképességét.

Szegedi vállalatként állandó szponzorai vagyunk a szegedi sportéletnek és ökobarát megoldásainkkal igyekszünk minél többet tenni környezetünkért.

Fő irányelveink megalakulásunk óta nem változtak: szakértelem, rugalmasság és megbízhatóság.