Műemlék felújítás

Hazánk építészeti értékeinek megóvása fontos számunkra, ezért a műemlék restaurálás kiemelt üzletágunk.

A régi épületek gyakran jelentős kihívásokkal állítják szembe a kivitelezőt. Cégünk a legújabb technológiákat és legmodernebb alapanyagokat használja fel a kivitelezések során, hogy a megóvni kívánt épületek tartós és műemléki szempontból is kifogástalan változáson menjenek keresztül. Az adott korabeli építési és díszítési technikák széles választékát tudjuk prezentálni a kovácsoltvas elemektől, a freskók restaurálásáig. Az építészetben használt fedőanyagok és állagmegőrző szerek jóvoltából házaink visszanyerhetik eredeti pompájukat.

 

Profilunkba tartozik a műemléki épületek:

  • szerkezeti átalakítása, megerősítése,
  • tető- és nyílászáró cseréje,
  • homlokzati felújítása,
  • burkoló munkái és épületszobrászati rekonstrukciók.

 

Generálkivitelezőként továbbá kapuk, hidak, várak, belvárosi polgári házak és középületek felújításával is foglalkozunk.

A restaurálás során a felújításra szánt épületek visszakapják régi patinájukat, míg üzemeltetésük a modern és korszerű megoldásoknak köszönhetően megfelel a mai kor követelményeinek.

A műemlékek felújításában összpontosul mindaz a mérnöki tapasztalat és kivitelezői gondosság, amelyet kollégáink képviselnek. Ezért is ajánljuk munkájukat bátran mindazon megrendelőink számára, akik ezen a téren keresnek generálkivitelezőt.

szeged_palank_cukraszda_epulete_5
szeged_deak_ferenc_7
Dél-Konstrukt Zrt. fő- és generálkivitelező - Certa Nova 2008
Dél-Konstrukt Zrt. fő- és generálkivitelező - Certa Nova 2012
Dél-Konstrukt Zrt. fő- és generálkivitelező - NATO Logo
Dél-Konstrukt Zrt. fő- és generálkivitelező - ISO 9001 Konformitás
Dél-Konstrukt Zrt. fő- és generálkivitelező - Új Magyarország