GOP-2.1.-09/A/2-2009-0119

GOP-2.1.-09/A/2-2009-0119

A Dél-Konstrukt Kft. jövedelemteremtő képességének növelése technológiai fejlesztésen, korszerűsítésen keresztül

Pályázati azonosító: GOP-2.1.-09/A/2-2009-0119

A projekt az EU támogatásával és az ERFA társfinanszírozásával valósult meg, az elnyert támogatás összege: 11.241.734,- Ft

Dél-Konstrukt Zrt. fő- és generálkivitelező - Széchenyi 2020

Projekt részletes leírása:

A Dél-Konstrukt Kft. 2003-ban alakult,100%-ban magyar tulajdonú cég. Cégünk tevékenysége építőipari generálkivitelezés. Dinamikus növekedésünk alapjául a munkatársaink elkötelezettsége, a szervezettség, a folyamatos szakmai továbbképzések, a minőség és legfőképpen a megrendelőink megelégedettsége szolgál.

2008-ban a társaság 18 fő munkavállalót foglalkoztatott. Munkatársaink félévente, elméleti és gyakorlati képzéseken vesznek részt a kivitelezés során elsajátított tudás továbbfejlesztésére. Ez a szakmai fejlődés és munkatársain megbecsülése hozzájárul a fluktuáció minimalizálásához. Ez az állandó minőség legfontosabb eleme-ami ritka az építőipari ágazatban.

Működésünk óta mindvégig a minőségi munkavégzés, a megrendelői igények teljes körű kielégítése iránt vagyunk elkötelezettek, és fontosnak tartjuk, hogy ez a munkatársaink számára is tudatos legyen. Vállalatpolitikai célunk a következő évre egy egységes, hierarchikus elrendezésű vezetési struktúra kialakítása. Jelen pályázatunk tárgyát képező fejlesztéseink célja, hogy segítsen bennünket a vállalatpolitikai célok elérésében. A tervezett informatikai rendszer és eszközfejlesztés hatékonyságunkat jelentősen növelni fogja. Az informatikai fejlesztésünk keretében bevezetésre kerülő Microsoft Dynamics Navision vállalatirányítási rendszer és Andoc dokumentum és workflow kezelő rendszer egy jól használható, a mai igényeknek megfelelő, rövid idő alatt megtérülő beruházást jelent, mely számottevően növeli a cég irányíthatóságát, versenyképességét.

A rendszer építőipar-specifikus, könnyen bevezethető, jól használható vállalati megoldás. Könnyen karbantartható, gyorsan képes a változások követésére. A szoftver vállalati és projekt szintű modulokból tevődik össze, a vállalat minden szintjét (jogosultsági és hozzáférési szintek) kiszolgálja. Fontos célnak tekintjük technológiánk, eszköz-és gépparkunk folyamatos karbantartását, fejlesztését. Az eszközvásárlás tárgyát képező GEHL SL V270DX 2SPEED kompaktrakodó, valamint a HYUNDAI R35Z-7A gumihevederes minikotró az építőipari kivitelezési tevékenységünkhöz kapcsolódóan kerül beszerzésre.

A pályázatunk tárgyát képező beruházások célja, hogy cégünk már meglévő piaci pozícióját és részesedését a bizonytalan gazdasági körülmények ellenére is a lehetőségekhez mérten stabilizálja, illetve maximalizálja, miközben szem előtt tartja a fenntartható fejlődés alapelveit, a környezetszennyezés megelőzését és a jogi követelményeknek való megfelelést. A projekt megvalósítása hozzájárul ahhoz, hogy cégünk piacot bővítsen és az építőipar más szegmenseibe is be tudjon tekinteni.

Kedvezményezett neve és elérhetősége:

Dél-Konstrukt Kft., 6724 Szeged, Gyöngytyúk u. 26. I. em. 1.

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:

MAG Zrt., 1539 Budapest, Pf.: 684.

www.nfu.hu www.magzrt.hu